Mnenja strank

Zakaj izbrati nas?
Ker lahko brez lažne skromnosti rečemo, da zelo dobro poznamo zaključna dela v gradbeništvu. Kvaliteto in strokovnost našega dela nam priznavajo tudi številne zadovoljne stranke. Nekaj njihovih mnenj si lahko preberete v nadaljevanju.

Zahvaliti se vam moram za odlično opravljeno delo. Naši prostori sedaj zgledajo čisto drugače in z veseljem delamo v prenovljeni pisarni. Vsaka malenkost je bila odlično opravljena in gospoda Zorana in njegovo ekipo priporočam vsem!

Anže Voh, Degriz d.o.o.

Moje preteklo stnovanje je bilo večino v beli barvi in dogločasno zato sem se odločil, da bom popestril prostore z barvnimi stenami in sem zato na pomoč poklical strokovnjake. Moje stanovanje je sedaj barvno in daje posebno energijo in se zato vsi v njem bolje počutimo. Moram pohvaliti Zorana, ki je natančno zadel barvne odtenke in res kvalitetno izvedel vso prenovo.

Žan S.

Zoran in ekipa so bili zelo korektni, prijazni in pripravljeni svetovati. Priporočam!

Vida G.

Zadovoljen sem z izvedenimi deli (Knauf in barvanje), kajti delo je bilo opravljeno strokovno in hitro, brez zapletov. Le tako naprej.

Klemen A.

Z adaptacijo kopalnice sem bil zelo zadovoljna, saj je bilo delo opravljeno hitro, strokovno in profesionalno. Bom priporočal tudi drugim!"

Anže R.

Sporočite nam vaše kritike in pohvale!