Suhomontaža

suhomontažaSuhamontaža je moderni način gradnje prizidkov, podstrešij, prostorov in grajenje dodatnih sob ali elementov. Za potrebe običajne suhomontažne gradnje uporabljamo plošče Knauf. Za rešitve v prostorih, ki so bolj izpostavljeni vlagi, kot so kopalnice, sanitarije, terase, balkone pa uporabljamo odpornejše materiale. Uporabljamo materiale vrhunskih proizvajalcev Knauf, Rigips, AMF, Ursa, Isover itd.

S suhomontažo lahko uresničite svoje želje o razširitvi ali gradnji prostorov. Uporabljajo se tako za notranje ureditve bivalnih prostorov kot tudi poslovnih prostorov.

Mavčne plošče KNAUF

knauf ploščeKnauf je ena najbolj kvalitetnih, najhitrejših ter seveda najcenejših načinov suhomontaže. Naše podjetje uporablja le najboljše  izdelke tako da lahko končni proizvod izgleda le najbolj kvalitetno.

Knauf mavčne plošče so sestavljene iz mavčnega jedra, oblečenega v posebni karton. Glede na namen lahko uporabimo različne vrste mavčnih plošč KNAUF: navadne, ognjevarne, impregnirane in impregnirane-ognjevarne.

S Knaufovimi sistemi pregradnih sten, stenskih oblog, stropov in podov lahko uresničite svoje želje glede notranje ureditve bivalnih ali poslovnih prostorov.

Mnenje strank

Zahvaliti se vam moram za odlično opravljeno delo. Naši prostori sedaj zgledajo čisto drugače in z veseljem delamo v prenovljeni pisarni. Vsaka malenkost je bila odlično opravljena in gospoda Zorana in njegovo ekipo priporočam vsem!

Anže Voh, Degriz d.o.o.

Zvočna in toplotna izolacija

izolacija prostrovImaze probleme s hrupom? Ali pa je vaš račun za ogrevanje previsok? Za vas imamo rešitev in sicer Knaufove stenske obloge za izboljšanje zvočne in toplotne izolacije. S pravilno izbiro toplotne izolacije v zimskem času preprečimo prehitro ohlajanje stavbe med tem ko v poletnem času preprečimo prehitro segrevanje.

Pri izolaciji uporabljamo izolacijski material znamke ISOVER in URSA.

Izolacijo izbiramo glede na specifiko posameznih rešitev in potreb. Uporabljamo tudi večplastni sistem izolacije za večji prihranek pri ogrevanju prostorov.

Znižani stropovi

stropovi knauf Sistem spuščenih stropov lahko vgradimo v vse vrste prostorov in tako tudi poživimo rostor z razmiganostjo.

Montaža spuščenih stropov je hitra in enostavna. Stropovi so primerni za vgradnjo raznovrstnih osvetljav, napeljav, ozvočenja, požarne varnosti in drugih potrebnih sistemov. Tudi kasnejše vzdrževanje in dostop je enostaven in ni potrebnih večjih posegov v prostoru.

AMF je sistem spuščenih stropov, kjer so stropne plošče izdelane iz mineralne, lesne ali kovinske volne položene v nosilno konstrukcijo.

Predelne stene

S predelno steno lahko brez večjih gradbenih posegov ločimo prostor in tako privarčujemo na času in denarju. Suhomontažne predelne stene so lahko iz mavčnih plošč ali lesene.

Postavitev montažnih sten ima kar nekaj prednosti pred konvencionalno zgrajenimi vmesnimi stenami. Običajna je gradnja s stojkami iz kovinskih profilov, občasno se uporabljajo tudi lesene letve. Stenska votlina je idealen prostor za namestitev instalacij in toplotnih ter zvočnih izolacij. Takoj ravno stensko površino lahko nemudoma prepleskate, tapecirate ali obložite s ploščicami. Zaradi suhe in hitre montaže kakor tudi majhne debeline ter zaradi toplotno-zvočnih in požarnozaščitnih lastnosti sepredelne stene vedno bolj uporabljajo na najrazličnejših področjih.

stene Knauf

Dodatno se lahko v predelne stene vgradijo vrata ali okna in dodajo police in druge funkionalnosti. Izbira je vaša.

Izdelava mansarde

Izkoristite podstrešje in si uredite mansardo po vaših željah! Vedno več ljudi se odloča za ureditev podstrešij v bivalne prostore in auha notranja gradnja je kot ustvarjena za tovrstne projekte. Z suhomontažo lahko tem prostorom pridihnete poseben čar in prav zaradi tega imajo podstrešna stanovanja pogosto čisto posebno bivalno atmosfero.

Uporabljamo:

plošče knauf
amf
isover suhomontaža

rigips
ursa

 

In druge kvalitetne materiale.